Supertalent povratnici i neka sasvim nova lica pogledajte večeras na Novoj TV!

Nastupi od kojih zastaje dah, oni koji će vas dovesti do suza, ali i oni koji će vas dobro nasmijati očekuju vas u četvrtoj audicijskoj emisiji Supertalenta.

Imat ćemo priliku vidjeti nevjerojatni duo koji će se predstaviti akrobatskim rolanjem. Oni su Kathy Donnert  Giurintano i Marcello Giurintano i od njihovog će vam se nastupa naprosto zavrtjeti. ''Ako padamo, padamo zajedno'', poručuju.

Trojac naziva Serbian Jumperz pokazat će nam što znači jumpstylom. Za one nestrpljive otkrit ćemo vam, to je vrsta plesa u kojoj se, kako i pretpostavljate, skače. Dečki priznaju kako je ljudima njihov vid zabave, rekreacije pa i talenta u početku bio smiješan, no ubrzo su ga prihvatili.

Ne tako brz u nogama, ali da na jeziku bit će i kandidat Mihael Rako koji može imitirati čak sto različitih osoba. Za koga se odlučio u Supertalent izvedbi doznat ćemo već večeras od 20 sati na Novoj TV.

Tko su Supertalent povratnici, od koga možemo očekivati vesele, a od koga tužne glazbene tonove i kakvih još iznenađenja pripremamo pročitajte OVDJE!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju