Denis: „Danas mogu svjedočiti da nismo bili složni u igri"

U pokušaju predviđanja tko bi u plavom plemenu mogao biti izglasan za duel, Nikolina komentira: „Kod njih se ne zna tko pije, tko plaća“. No uskoro su dobili jasniju sliku o tome što se zbiva u plavom timu. Crveni tim na plemenskom vijeću čuo je od Lea da se plavo pleme razdvojilo na dva klana, koji u kampu imaju odvojeni prostor.

Na vijeću je na vidjelo izašlo dodatno i neslaganje među članovima, prvenstveno između Denisa i Filipa, pri čemu je Filip kazao kako mu nije bitno što Denis govori jer mu ništa ne znači u životu. „Danas mogu svjedočiti da nismo bili složni u igri. Mogu navesti da Filip uopće nije igrao, koji uvijek voli igrati. Nora je na 5:2 stiskala šaku, Anđela, za koju znam kako igra, danas je izbacivala loptice samo tako“, opisao je svoje viđenje igre Denis.

Na pitanje je li plavi tim igrao da bi izgubio, Denis odgovara: „Sigurno, vidjela se ta energija“. Anđela mu se suprotstavila i pitala ga zašto Marina nije osvojila bod ako je veći klan namjerno puštao igru, kao što mu je i Antonia pokušala otvoriti oči o tome kako konstruira priče i doživljaje u svojoj glavi, umjesto da razgovara s ljudima o onome što ga muči. „Meni je ovo jako tužno slušati“, kaže Marina. Objasnila je kako se članovi velikog klana izruguju drugima, a posebno njoj. „Najviše Anđela, Nora i Sanja“, prozvala ih je. Nora je također dodala svoje mišljenje o Denisu.

„Stvarno sam zahvalan na našim odnosima jer ono je tamo pakao“, rekao je Bojan nakon svega što je rečeno.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju