Otkrio je ima li zajedničkih osobina s likom Doruka!

Mladi glumac Onur Seyit Yaran glumi u seriji "Snaga obitelji" koja se prikazuje u programu Nove TV. U intervjuu za turski Haberler otkrio je neke činjenice o sebi.

Trenutačno te na malim ekranima možemo vidjeti u seriji "Snaga obitelji" koja je postala vrlo popularna. Ta je serija zasigurno jedna od najbolje prihvaćenih serija koje se trenutačno prikazuju. Zašto je serija "Snaga obitelji" toliko popularna?

Radnja serije "Snaga obitelji" vrlo je moćna i obiluje dramatičnim scenama. Svi gledatelji u njoj mogu prepoznati nešto što su i sami doživjeli ili što ih u životu tek čeka. Upravo zato mislim da je gledateljima ta serija vrlo bliska. Činjenica da su je tako dobro prihvatili samo povećava motivaciju nas glumaca.

Dijeliš li neke osobine s likom Doruka Atakula, koga glumiš u seriji "Snaga obitelji", ili si posve drukčiji?

Ne bih mogao reći da imamo puno zajedničkih osobina. Međutim, neke osobine ipak su nam zajedničke. Upravo zato imam priliku bolje se uživjeti u lik Doruka, što je vrlo zabavno. Tada dio svoga srednjoškolskog iskustva mogu pretočiti u ulogu.

Serija "Snaga obitelji" vrlo je uspješna i stekla je naklonost širokog spektra gledatelja. Bi li zbog toga pri odabiru neke nove uloge mogao osjećati određeni pritisak? Je li te popularnost serije uplašila?

Ne mislim da ću zbog toga pri odabiru nove uloge osjećati pritisak. Trenutačno sam usredotočen na ulogu koju glumim, to da se u nju uživim i Dorukove osjećaje prenesem gledateljima. Upravo zato ne osjećam nikakav pritisak. Lik Doruka za mene će uvijek biti poseban. Iskustvo koje stječem glumeći ga čini me samopouzdanim.

Kako počinje tvoja priča? Reci nam nešto o svome djetinjstvu.

Moja životna priča počinje u istanbulskoj četvrti Čapa. Drugo sam dijete svojih roditelja. U djetinjstvu sam trenirao šah i nogomet. Osnovnu školu završio sam u Čapi. Nakon toga moja obitelj preselila se u Tarabju. Ondje sam završio srednju školu. Nogomet sam igrao i u inozemstvu. Moje djetinjstvo bilo je sretno. Uvijek sam imao puno prijatelja. Sportom se bavim još od djetinjstva.

Jesi li bio popularan u školi i četvrti u kojoj si živio?

Tijekom školovanja bavio sam se različitim sportovima. Zbog toga sam bio popularan i puno se družio. Bavljenje sportom povećalo mi je samopouzdanje pa sam imao puno prijatelja.

Kako si se počeo baviti glumom?

Zapravo, uvijek sam želio stati pred kameru i izraziti se. Dok sam igrao nogomet u inozemstvu, razmišljao sam o svemu čime bih se mogao baviti i pritom biti sretniji. Nakon povratka u Tursku počeo sam istraživati o glumi. Tako sam i krenuo u školu glume, gdje sam godinu i pol pohađao privatne sate. Ubrzo nakon toga uslijedila je moja prva uloga u TV seriji. Tako je počela moja glumačka pustolovina.

Napreduje li tvoja karijera kao što si planirao?

Mislim da je od samog početka važno imati ciljeve. To vrijedi za sva zanimanja. Mislim da napredujem u skladu s ciljevima koje sam si zadao. To me podsjeća na činjenicu da moram vući pametne poteze. Uvijek razmišljam unaprijed.

Kako provodiš vrijeme kad nisi na snimanju?

Kad nisam na snimanju vrijeme uglavnom provodim kod kuće. Volim se družiti sa svojim prijateljima i obitelji. Svakoga dana vježbam, pogledam neki film ili seriju te čitam. Volim istraživati i otkrivati nove stvari. Kad nisam na snimanju, moji dani obično izgledaju tako.

Možeš li nam za kraj reći koji je tvoj životni moto?

Naša nastojanja kroje našu sudbinu. Naše sudbine zauvijek su vezane za naša nastojanja.

Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju