Finalistica treće sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Ana Maras Harmander došla je kao podrška svom kolegi, no razgovor koji je tome prethodio…

U polufinalnoj emisiji imali smo priliku vidjeti Damira Poljičaka u ulozi, kako sam kaže, super junakinje i manifesta slobode.


 

Damir se transformirao u Pink i otpjevao ''What About Us'', a u publici ga je budnim oko pratila kolegica s kazališnih dasaka i bivša natjecateljica showa Ana Maras Harmander.

Obzirom na to da je upravo Ana u trećoj sezoni utjelovila Pink upitali smo Damira je li joj se obratio i što mu je poručila. Kada nam je ispričao nije nam bilo baš svejedno

''Ona mi je rekla jednu stvar: ''Ako zezneš koreografiju, ubit ću te!''. Imam prijetnje smrću ako to ne napravim dobro. To je nešto što je u ovom trenutku dobro jer je njezin nastup bio fantastičan'', ispričao je Damir kroz šalu prije izlaska na pozornicu.

''Damir je bio super i svaka mu čast. Sve su njegove transformacije od samih početaka bile odlične'', rekla je Ana, nakon ppoglednog nastupa, a vjerujemo da je Damiru sigurno laknulo.

Ana Maras Harmander bila je natjecateljica treće sezone showa, a došla je i do finala. Njezine su transfrmacije zaista bile sjajne, a u svaku od njih davala je sebe i to sve začinila glumačkom notom. Zanimalo nas je kako joj je vratiti se u studio na snimanje ovog formata.

''Jedva sam ih čekala sve vidjeti, pozdraviti, zagrliti i čestitati na izvrsnom poslu koji rade svaki tjedan. Kad sam vidjela kandidate da izlaze iz lifta imala sam tremu, ali bez obzira na sve ja bih to ponovila! Sve mi fali!'', zaključuje Ana.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju