Sudjelujte u anketi!

Dramatične situacije i ljubavne intrige glavna su poveznica poznatih turskih serija Nove TV. Napete situacije su uvijek zanimljivije kada postoji i ona druga strana i mlada snaga koja određene scene ispunim pozitivnom energijom. Svaka serija ima takvog jednog glumca, a oni zajedno čine talentirane klince koji su pravo osvježenje na malim ekranima. 

 

Djevojčica koja je osvojila srca publike je Ebrar Alya Demirbilek, poznatija po liku Gül Sadoglu u seriji Ljubav osvetnika. Ova mlada dama rođena je 2013. godine i već je glumila u nekoliko serija i filmova. Čini se da je ispred ove male slatkice prava glumačka karijera, prisjetite se jedne od scena u kojima je Gul osvojila set:

Dječak kojega su svi zavoljeli u seriji Azra je mladi glumac Yiğit Kağan Yazıcı, poznatiji po ulozi Azrinog brata Merta koji je zaostao u razvoju. Ovaj talentirani mladi glumac rođen je 2007. godine i njegov najveći uspijeh je upravo serija Azra, s njegovim talentom ovo je tek početak jedne velike karijere. 

 

Najmlađi glumac od klinaca turskih serija Nove TV je Mehmet Emin Güney koji utjelovljuje glavnog lika, Efea Karasu, nove serije Dijete. Ovaj dječak rođen je 2012. godine i već je dio velikog projekta koji će mu sigurno otvoriti mnoga vrata u glumački svijet. 

Sudjelujte u anketi i odaberite najsimpatičnijeg mladog glumca turskih serija Nove TV!

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Serije 'Azra' i 'Dijete' gledajte u večernjem terminu na Novoj TV, propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju