Samo je još pola slobodnih mjesta ostalo u finalu Supertalenta.

Samo je još pola slobodnih mjesta ostalo u finalu Supertalenta nakon što su ulaznice za završnicu showa u drugoj polufinalnoj emisiji osvojili plesači na šipci Ivo i Mia, multi-voicer Mario Zovko i pjevač Kristijan Crnica.

Ove nedjelje na redu je treća polufinalna emisija u kojoj svoje mjesto u finalu traži novih devet polufinalista.


Novu adrenalinsku bombu i šokantan nastup priredit će intrigantni Muy Moi koji je zaprepastio publiku i žiri svojim audicijskim nastupom. Upravo te reakcije i htio je postići, a unatoč opasnim elementima Muy Moi je od žirija dobio prolazne glasove pa ćemo ga gledati i u polufinalu. Prisjetimo se njegovog neobičnog audicijskog nastupa.

Jedinstven i dosad neviđeni trbušni ples na audicijama je predstavila atraktivna Ukrajinka Natasha Korotkina. Izazvala je apsolutno divljenje spojila je elemente orijentalnog stila, trbušnog plesa i posebne trbušne pokrete te u ritmu glazbe pomjerala trbušne mišiće. Dok nestrpljivo čekamo vidjeti što je pripremila za polufinale pogledajmo ove nesvakidašnje pokrete s audicije.

Čarobnom koreografijom plesa na svili sve je zadivila svestrana plesačica Ana Vukman. Svoj put kroz umjetnost Ana je razvijala od gimnastike, preko baleta pa sve do plesa na svili. Na audicijama je posebno uskladila pokrete s glazbom i cijeli nastup bio je kao melem za oči. U iščekivanju polufinalnih fluidnih pokreta na svili pogledajmo audicijski nastup.r

Do početka treće polufinalne emisije glasnice će zagrijavati i predstaviti se novim pjesmama 10-godišnji Mauro Jakić, energična skupina Akustika Balkana, slavuj i član HNK-ova ansambla Matej Predojević Petrić, te Nikola Batinović o čijem se audicijskom nastupu nije prestajalo pričati.

Novi nastup nestrpljivo očekuje i mladi harmonikaš Matej Jakša, te zanimljivi i energični članovi plesno-gimnastičkog kluba Flik Šenkovec.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju