Povratnici showa ''Ples sa zvijezdama'' pokušat će izboriti ulazak u daljnji krug natjecanja…

 Za sve one čiji su plesni favoriti ispali imamo jako dobru vijestmogu se vratiti!

U osmoj emisiji showa koji zabavlja cijelu obitelj imat ćemo priliku vidjeti šest parova koji su napustili show. Zanimljivim plesnim koreografijama pokušat će se izboriti za svoj povratak, a evo što kažu o tome…

''Uzbuđen sam zbog plesa koji ćemo izvesti. Pregušt mi je'', rekao je u svom stilu Kedžo. ''Jedva čekamo ponovno biti na pozornici. Nadamo se najboljem, ali nismo opterećeni'', nadodala je njegova plesna partnerica Helena Janjušević.

Povratak u show pokušat će izboriti i Davor Garić te Valentina Walme. Ovaj atraktivni par u iščekivanju je povratka na pozornicu showa ''Ples sa zvijezdama''. Koreografija koju spremaju nevjerojatna je.

''Bit ćemo presretni ako se vratimo, no nećemo tugovati ako se ne vratimo. Sa ostalim kandidatima zajedno ćemo profeštati i zaokružiti ovu plesnu priču'', rekao je Davor.

U posljednjoj epizodi show su napustili Sonja i Gordan, a već će se večeras imati priliku vratiti. Oni, kao i ostali plesni parovi uvježbavaju koreografije, međutim samo će se jedan par vratiti u show ''Ples sa zvijezdama''. 

Ne propustite večeras od 20 sati ponovno vidjeti vaše omiljene plesne parove u showu koji će prikovati cijele obitelji ispred tv ekrana.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju