Sudjelujte u anketi!

Rejan je nekoliko puta pokazala koliko je zapravo snažna i preko čega može prijeći, Miran je izgubio glavu za njom i ne misli puštati svoju ženu - nikada!

Azra je proživjela teško djetinstvo, kasnije joj je život krenuo onako kako je zaslužila, udala se za Dženka, ali nesretan slučaj u kojem joj je poginuo brat - mijenja joj život iz korijena.

1.  Razgovor između Azize i Rejan

Pokazala je svoje pravo lice, borbena i uporna u naumu da istina izađe na vidjelo. Pogledajte što je Rejan rekla najmoćnijoj ženi u konaku:

2. Rejan moli Mirana za oprost

Ovdje je pokazala svoju ranjivu stranu, ali ponovno je uporna i želi sve vratiti u normalu. Shvatila je da ne može živjeti bez Mirana, želi njegov oprost, pogledajte u videu kako je to izgledalo:

3. Azra i  ljubomorni Dženk

Azra je još jednom pokazala kako joj je slatko da je Dženk ljubomoran, iskoristila je taj trenutak kako bi mu još jednom dokazala koliko joj je stalo do njega, pogledajte ovaj simpatični video:

4. Nisu li preslatki?

Zabrinuta za Dženka, Azra mu je rekla što zbilja osjeća. Trenutak kada mu je rekla riječi koje će mu zauvijek ostati u srcu, pogledajte video:

Sudjelujte u anketi!

Tko vam je draži - Azra ili Rejan?

glasova:

Turske serije 'Azra' i 'Ljubav osvetnika' pratite na Novoj TV! Napete nastavke  serija možete gledati i na Novoj Plus!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju