Film je inspiriran stvarnim svjedočanstvima zaposlenica Fox News-a

Margot Robbie kaže kako se čitajući scenarij šokirala činjenicom da seksualno uznemiravanje ne podrazumijeva samo fizički kontakt, što ju je dodatno intrigiralo za prihvaćanje uloge Kayle Pospisil.



U jednoj je sceni Robbie primorana podići suknju pred direktorom Fox News-a Rogerom Ailesom (John Lithgow). Na zahtjev redatelja Jaya Roacha, scena je snimana s više kamera i iz više uglova odjednom kako Robbie to ne bi morala snimati više od jedanput.

 

Zanimljivo je da je Nicole Kidman već ranije dijelila scenu s Robin Weigert u seriji „Male laži“. Igrala je ulogu žrtve seksualnog zlostavljanja u vlastitoj kući, a Weigert je bila njena terapeutkinja.

 

Film "One su bombe" donosi priču o tome kako su zaposlenice televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće Rogera Ailesa, koji ih je godinama, bez posljedica, seksualno napastovao i uznemiravao.

 

Podnijele su optužbe za seksualno napastovanje, a u zamjenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca - ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Film "One su bombe" ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju