Ne propustite večeras posljednji nastavak u 2019., omiljena serija se brzo vraća!

Još danas gledatelji imaju priliku pogledati svoju omiljenu seriju ''Drugo ime ljubavi'' prije kraće pauze, a na pauzi od snimanja su i glumci i cijela ekipa. Na Staru godinu gledatelji se imaju priliku zabaviti uz glazbeno igrani program novogodišnje emisije ''I godina nova 2020.'', a već od srijede, prvog dana u novoj godini na Novoj TV kreće i nova turska uspješnica ''Azra''. No, obožavatelji serije će moći uživati vrlo brzo i u novim nastavcima i svim zavrzlavama, dogodovštinama kao i ponekim raspletom u napetoj dramskoj seriji ''Drugo ime ljubavi'' koje donose epizode u 2020.

Danas u seriji pogledajte:

Nakon što je Marko pomaknuo ruku, Jelena moli Karmelu da dovede Roka kod djeda. Roko je u strahu jer misli da će djed umrijeti, no Petar ga hrabri. Kad Marko konačno otvori oči i ugleda Petra, ima jaku reakciju i uhvati njegovu ruku, što prestravi Ivana, koji je zabrinut zbog tajne o djetetu koju Marko može odati.Tamara traži od Karla da izbaci Nadu van iz kuće, a Karlo pak traži do Luke da urazumi Sašu i odgovori ga od gradnje hotela. Kada ga Luka odbije, Karlo potegne druge veze.

Igor konfrontira Lolu i zahtijeva čuti istinu - je li ona nagovorila Sašu da ga izbaci iz kuće? Lola negira pa Igor bezuspješno traži odgovore od Nade, koja pak na stubištu nalazi onesviještenu Tamaru.

Valentina pomaže ukočenom Filipu u gostioni i pokušava mu pomoći srediti dugove. Želeći mu pomoći, Valentina Filipu nudi masažu. No, umjesto pod njenim, Filip završi pod Milanovim rukama.

Maja se osjeća loše u gostioni, jer ju Valentina ignorira. Stvari postaju još gore kad dođe Ante s prijateljima.

Ne propustite posljednju epizodu u ovoj godini, a ubrzo donosimo i točan datum emitiranja novih nastavaka!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju