I u izazovnoj 2020. godini, Dnevnik Nove TV nastavio je s ispunjavanjem svoje misije – vjerodostojno i objektivno informirati gledatelje.

 Svake večeri u 19:15 poznata voditeljska lica – Marija Miholjek, Saša Kopljar, Romina Knežić i Petar Pereža – gledatelje su uvodila u više od 60 minuta najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta, u točan, provjeren, detaljan i cjelovit pregled tema koje su obilježile dan. Cijela redakcija – ispred i iza kamera – i u najtežim je uvjetima pandemije i potresa predano radila kako bi gledateljima osigurala točne i provjerene informacije i stavila ih u širi kontekst, važan za njihovo razumijevanje. Upravo je time Dnevnik Nove TV zaslužio nominaciju za prestižnu nagradu Večernjakova ruža, a kako ga podržati u ovoj utrci, saznajte na novatv.hr.

Iskreno i emotivno, omiljeni voditelji ovim su se povodom osvrnuli na izazovnu godinu za nama, otkrili koje su najvažnije lekcije iz nje izvukli te koja je tajna uspjeha emisije koja je već 11 godina prvi odabir gledatelja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju