U noći sa subote na nedjelju 11. srpnja uživo u 04:00 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV

UFC se vraća u Las Vegas s jednom od najiščekivanijih trilogija u povijesti MMA sporta. U glavnoj borbi večeri, gledatelji će moći pratiti okršaj titana Dustina Poiriera i Conora McGregora.

Moćni sudar u noći sa subote na nedjelju 11. srpnja s početkom u 04:00 sata uživo će prenositi portal gol.hr, a odgođena snimka emitirat će se istoga dana u večernjem terminu u programu Nove TV. Emisiju vodi i uređuje Stipe Sladoljev s gostujućim sukomentatorom, jednim od najpoznatijih hrvatskih boraca mješovitih borilačkih vještina Zelgom Galešićem.

Dustin Poirier nije nimalo lak zalogaj i ukoliko se oba borca pojave u svom najboljem izdanju, možemo očekivati vrhunski spektakl. Poirier je prvi meč s Conorom McGregorom izgubio prekidom već u prvoj rundi, no poraz protiv McGregora preokrenuo je u drugoj rundi na UFC-u 257 ove godine u siječnju, zaustavivši Irca svojim udarcima. McGregor je ostvario samo jednu pobjedu od 2016. i to protiv Donalda Cerronea u siječnju 2020. godine. Ovog vikenda vidjet ćemo može li se u kavezu još jednom pojaviti stari Conor McGregor koji svojim udaračkim tehnikama uspješno zaustavlja protivnike.

Od ostalih borbi na “main cardu” tu je i vrhunski okršaj u velter diviziji između Gilberta Burnsa i Stephena Thompsona, u teškoj kategoriji sastaju se Tai Tuivasa i Greg Hardy, u ženskoj bantam kategoriji rukavice će ukrstiti Irene Aldana i Yana Kunitskaya dok će glavni dio priredbe otvoriti Sean O’Malley i Kris Moutinho u borbi bantam katetegorije.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju