Studijska emisija s još atraktivnijim analizama igre i taktika na rasporedu je od 14:15, a prijenos utakmice počinje u 15:00.

Pred hrvatskom reprezentacijom, svjetskim doprvakom iz Rusije, novi je ispit u kvalifikacijama za Euro 2020. godine koje za naše Vatrene nisu počele na najbolji način. U subotu, 8. lipnja Vatreni će na rasprodanom osječkom Gradskom vrtu dočekati reprezentaciju Walesa.



Od 14:15 na Novoj TV i GOL.hr-u na rasporedu je posebna studijska emisija s analizom i gostima, u kojoj će Saša Lugonjić ugostiti stručne komentatore koji će analizirati utakmicu uz pomoć dinamične i inovativne tehnologije. Od sada će gledatelji Nove TV moći vidjeti još atraktivniju analizu igre i taktika uz pomoć najnaprednije 3D tehnologije, koja će kroz jedinstveni vizualni doživljaj virtualnih Vatrenih, koji još nije viđen na ovim prostorima, približiti sve detalje i statistike utakmica. Izravan prijenos utakmice između Hrvatske i Walesa gledatelji će moći pratiti od 15:00 na Novoj TV i portalu GOL.hr, a kroz prijenos igre na terenu gledatelje će voditi iskusni komentator Željko Vela.

Izbornik Zlatko Dalić uoči nastavka kvalifikacija suočava se s nekoliko problema vezanih uz ozljede pojedinih igrača i njihovu formu. Nakon neočekivanog poraza od Mađarske, Hrvatska praktički nema pravo na novi kiks jer bi se situacija mogla dodatno zakomplicirati. „Nisam nikad bio negativan i pesimist. Nemamo puno izbora što se tiče rezultata. Rekli smo da nećemo kukati. Koga nema, bez njega moramo, vjerujem u igrače koji će ga zamijeniti, da će biti pravi, imamo širok izbor igrača", rekao je za Dnevnik Nove TV o stanju reprezentacije izbornik Zlatko Dalić. Tri dana nakon ove utakmice Vatreni će u Varaždinu u prijateljskoj utakmici ugostiti reprezentaciju Tunisa.

Specijalna emisija s atraktivnim studijskim analizama počinje u subotu, 3. lipnja u 14:15, a utakmica Hrvatska-Wales na rasporedu je od 15:00 na Novoj TV i GOL.hr-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju