UFC Fight Night 134 će se prenositi uživo u nedjelju, 22. srpnja u 20 sati na portalu GOL.hr, a istoga dana na Novoj TV

 UFC sprema novi event u Europi pa se tako sa svojim Fight Night izdanjem po drugi put vraća u njemački Hamburg. U atraktivnim borbama imat ćemo priliku vidjeti dva ponajbolja europska poluteškaša – u naslovnoj borbi sučelit će se Mauricio Rua i Anthony Smith, dok će prije njih kavez zagrijati Glover Teixeira i Corey Anderson.

Događaj će se u nedjelju, 22. srpnja, prenositi izravno na portalu GOL.hr s početkom u 20 sati, a istog dana bit će prikazan i u programu Nove TV. Borbe će komentirati Stipe Sladoljev i Igor Pokrajac.

29-godišnji Anthony Smith imat će priliku upisati drugu pobjedu u nizu nad još jednim bivšim prvakom, a ovo će mu biti već treća borba u 2018. godini. Što se tiče bivšeg Pride i UFC prvaka, 36-godišnjeg 'Shoguna' Rua, on će odraditi svoj prvi nastup nakon ožujka prošle godine.

Ovo će svakako biti uzbudljiva borba budući da je Smith poznati finišer koji je 26 od svojih 29 pobjeda ostvario prekidom, a Shogun, koji je već ušao u legendu zbog svog stila borbe, od svojih 25 pobjeda, njih 20 ostvario je nokautom. Devetoplasirani borac UFC-ove poluteške kategorije, Corey Anderson, odlučio je iskoristiti priliku da napadne čak šest mjesta bolje plasiranog Brazilca koji se ove godine još nije borio.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju