Beautyfest by zadovoljna.hr u hotelu Esplanade Zagreb

Beautyfest by zadovoljna.hr, jedinstveni festival ljepote koji spaja edukaciju, inovacije i inspiraciju, jučer je u hotelu Esplanade Zagreb po drugi put okupio vrhunske stručnjake i brojne zaljubljenike u njegu kože i kose. Novi beauty trendovi i savjeti o brizi za sebe izvana i iznutra zainteresirali su i brojna poznata lica i influencere, pa su se tako događanju pridružile i Lejla Filipović, Lana Barić, Mia Kovačić, Darija Lorenci Flatz, Nika Barišić, Lena Medar, Kristina Krepela, Mirna Maras i mnogi drugi.

FOTO: Slaven Janđel

U sklopu događanja, posjetitelji su imali priliku testirati novitete u preparativnoj i dekorativnoj kozmetici, isprobati revolucionarne tretmane kože, a male trikove za savršen make-up i frizuru mogli su naučiti na make-up i hairstyle radionicama. Da briga o koži nije samo luksuz već i dugoročno ulaganje u zdravlje i ljepotu, poruka je sa zanimljivih panela koje je moderirala radijska i televizijska voditeljica Edina Pršić.

Stručnjaci iz industrije ljepote dijelili su savjete i iskustva te otkrivali novosti koje ženama mogu pomoći da izgledaju, ali najviše da se osjećaju bolje u svome tijelu. Govorilo se o nekirurškom liftingu i novim trendovima pomlađivanja kože, koži prilagođenim boosterima, poduzetništvu u beauty industriji, a otvorile su se i važne teme o perimenopauzi te zadovoljstvu žena samima sobom.

FOTO: Slaven Janđel 

Beautyfest je imao i humanitarnu notu – prihod od prodaje tzv. „ružičastih“ ulaznica namijenjen je radu udruge „Nismo same“.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju