Samo za Vas, pripremili smo najljepše trenutake između Tome i Ranka. Glasajte za najdraži!

Ranko i Tomo nisu mogli pronaći zajednički jezik. Voljeli su istu ženu, borili se na suprotnim stranama i uvijek se smatrali neprijateljima.  Njihov odnos se nije promijenio ni kada su saznali da su braća. Štoviše, to saznanje ih je samo još više udaljilo.

Međutim, kroz niz nesretnih događaja koji su ih obojicu snašli, Ranko i Tomo su shvatili kako je obitelj najvažnija. Prepoznali su ono najljepše i najčišće jedan u drugome te su izgradili pravi bratski odnos, pun bezuvjetne ljubavi.

Ranko i Tomo su sada uvijek tu jedan za drugoga. Kao prava braća, zajedno rješavaju sve nevolje i brinu jedan za drugoga i za osobe do kojih im je stalo. Za Vas smo izdvojili najljepša tri trenutka njihova odnosa. 

1. Tomo je bio uz Ranka u najtežem trenutku njegova života

Ranko je svim silama želio doznati je li njegov sin dobro. Tomo ga je doveo pred bolnicu, a nakon toga ga je u nju potajno uveo. Ranko je u bolnici pronašao uplakane Tomu i Editu. Tomo je, pun suosjećanja i s iskrenom boli, Ranku kroz suze priopćio kako mu je sin umro.

2. Ranko i Tomo su zajedno riskirali život 

Ranko i Tomo su zajedničkim snagama odlučili stati na kraj Dominiku. Odučili su se na opasnu akciju, ukrali policijske uniforme i pronašli dokaze protiv Dominika. U dogovoru s Andrijom i Vladom, krenuli su u plan rušenja Dominika, ali i cijele piramide zločina. 

3. Ranko je dokazao kako mu je zaista stalo do Tome

Tomo i Ranko su zajedno odlučili pronaći Sonju, koju je Dominik oteo. Tomo ju je prvi pronašao i bijesni Dominik se odlučio ubiti Tomu. U posljednjem trenutku, Ranko se bacio pred metak i spasio život bratu. Teško je ranjen i ne zna se hoće li se izvući.

 

 

U finalnom tjednu uzbudljjive serije 'Čista ljubav', saznajte kako će se Tomin i Rankov odnos razvijati.

 

Koji trenutak najbolje prikazuje ljepotu čiste i iskrene bratske ljubavi?

glasova:

 
Ne propustite uzbudljive epizode serije '
Čista ljubav' od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju