Senzacionalni završetak kvalifikacija koji je prikovao Hrvatsku za male ekrane!

Odlučujuća utakmica Vatrenih za odlazak na Euro 2024. – ona protiv Armenije, koju je sa zagrebačkog Maksimira prenosila Nova TV – najgledaniji je televizijski sadržaj ove jeseni na svim televizijama i najgledanija utakmica kvalifikacija na Novoj TV. Uz ostvareni udio u gledanosti od 63,3%, utakmicu je u prosjeku pratilo gotovo milijun gledatelja, a u terminima dosega – ostvarila je brojku od gotovo milijun i pol gledatelja.

Ako se ovima pridruže i rezultati predzadnje kvalifikacijske utakmice, Latvija-Hrvatska, prikazane na Novoj TV tri dana ranije, ukupni doseg penje se na vrtoglavih 1.842.099 gledatelja tj. gotovo 51% populacije. Ova je utakmica, odmah nakon one s Armenijom, drugi najgledaniji sadržaj u studenom na svim televizijama, pratilo ga je u prosjeku gotovo 900 tisuća gledatelja te je ostvario udio u gledanosti od 60,5%.

Senzacionalni je to završetak kvalifikacija koji je prikovao Hrvatsku za male ekrane, kako tijekom igre Vatrenih, tako i prije i poslije nje. U studijskoj emisiji Nove TV i ovog je puta bilo mnoštvo zanimljivog sadržaja, analiza i komentara za koje su zaslužni Milan Stjelja i Saša Lugonjić s gostima Robertom Jarnijem i Aljošom Vojnovićem, dok je u komentatorskoj ulozi utakmice pratio Marko Šepat.

Izvor: UMTG; pružatelj podataka: AGB Nielsen; TG: 4+, Period: 18.11. i 21.11.; CSHR%, AMR%, AMR, RCH

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju