„Ja sam spremna ići do kraja i spremna sam ih sve zgaziti!“

Put do Adnanova srca ne čini se nimalo lagan, a u to se uvjerila i natjecateljica Tamara koja je odlučila stvari uzeti u svoje ruke. Tema večerašnje emisije su izleti, a Adnan se odlučio na opuštajuću varijantu te je majku i djevojke odveo u toplice.



Dok su se djevojke opuštale u bazenu, Tamara je primijetila da se Adnan izdvojio pa je odlučila iskoristiti situaciju kako bi bila nasamo s njim. „Bilo mi je dosadno sa curama i zašpricale su me cijelu, a nisam skinula šminku pa sam onda otišla za Adnanom. Vidjela sam priliku da budem malo sama s njim.“ ,objasnila je Tamara i zaključila: Ja sam spremna ići do kraja i spremna sam ih sve zgaziti. Svu konkurenciju.



Tamarin potez nije se svidio ostalim djevojkama. „Ona je krenula odmah u napad!“, zaključila je Karolina, a Lea je dodala da je šokirana te kako ju zanima što će se dogoditi.

Nakon što mu je Tamara prišla, Adnan joj je predložio da odu zajedno u jacuzzi kako bi se malo bolje upoznali, a sa šampanjcem pobrinuo se za romantičnu atmosferu. „Romantičar sam i za djevojku do koje mi je stalo, uradio bih sve da joj pokažem da mi ona znači.“, otkrio je Adnan, no čini se kako zabava u jacuzziju neće ispasti onako kako je Tamara zamišljala. Tamaru sam odveo u jacuzzi, a ona puna pudera, htjela me je masirati, ali bježao sam od nje. Gledala me kao Boga, ali jednostavno nije moj tip.“, priznaje Adnan, a Tamara zaključuje: „Taman kad treba da se pokaže, on se stisne. Nije takva frajerčina kakvu glumi. Malo mi je kao papak ispao danas.



Kako je izgledalo druženje u jacuzziju te na koji način su ostali kandidati proveli dan sa svojim djevojkama, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Ženim sina?'

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.





 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju