Farmeri ispoštovali Ivanovu odluku.

Ivan je postao prvi duelist. Farmeri su ispoštovali njegovu odluku da ga nominiraju kako bi mogao u dvoboj i napustiti farmu. No, nije Ivan dobio šibice od svih farmera. Jurica i Roberto su jedini dali svoju šibicu Lucijii to, kako su rekli, zbog kuhinje. „Zadovoljan sam današnjim sastankom na kojemu su farmeri podržali moju odluku, za sada još nemam osobu koga bih uzeo za drugog duelistu, imam uži krug, ali koga god uzeo, ja sam odlučio, ja ću igrati poštenu igru. Do kraja će biti jako zanimljivo, pokazat će se prava lica farmera koji su pozitivci.“, rekao je Ivan.  Pogledajte što je još rekao: 



Nakon što je sastanak završio, Ivanu su pohitali nositi stvari u duelističku kućicu Roberto i Lucija, oboje farmera koji se žele domoći trona. „Kako te svi vole, a kada si bio sluga, nitko ti nije došao.“, rekla mu je Lucija, a Ivan je zaključio da je to uvijek tako.



Na farmu su stigli potkovači koji su došli magarcima srediti kopita. „Nisam se još nikada susreo s takvim zanatom, nisam niti vidio niti na televiziji, niti uživo.“, oduševljen je bio Jurica, a Jasmin je kazao da se s ovim snije nikad susreo kada su magarci u pitanju, dok je s potkovavanjem konja upoznat od malih nogu.



Posljednjih dana farmeri su primijetili da im često škripi pod zubima, a vrlo brzo našli su i razlog tome – u brašno kojega Jurica i Roberto melju su komadići kamenja. „Zadnjih par dana su se farmeri požalili da im kruh pod zubima pucketa više nego li bi trebao i zato smo se ja i Robi sjetili da bi to moglo biti iz našeg kamena iz mlina. Broj kupaca nam se povećava i upravo iz tog razloga moramo poraditi na tome.“, objasnio je Jurica.




Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju