Očarala je publiku i žiri umijećem plesanja orijentalnog plesa!

 Večeras nitko nije mogao maknuti pogled s Azre Grljević. Apsolutno je oduševila svojim scenskim nastupom, energijom i talentom. Pogledajte nastup!

Talentirana Azra popularna je i na Instagramu, gdje je prati više od tri tisuće ljudi i na kojem dijeli videa svojih nastupa s različitih proslava, a sigurni smo kako će se ta brojka uskoro itekako povećati
Azra je diplomirana komunikologinja, a njezin je moto – sve što mogu sama, radim sama. Sama šije svoje kostime za nastup, prodaje kupaće kostime koje šije, vodi satove plesa. Prije je trenirala latinoameričke plesove, ali onda je otkrila da joj orijentalni ples više odgovara. Dok pleše orijentalni ples, osjeća slobodu. Dosta je to feministički ples, kaže Azra, jer je potekao od žena i one su te koje vode. To ju povezuje s drugim ženama i sa zajednicom koja se međusobno podupire i potiče samopouzdanje i ljubav prema vlastitom tijelu, a ne međusobno nadmetanje. Smeta joj reputacija koju su orijentalnom plesu postavili holivudski filmovi nazivajući ga trbušnim plesom i povezujući ga isključivo s haremima.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju