Nova TV svojim najmlađim gledateljima donosi zabavni crtić o neobičnim bićima poznatima kao Oddbods.

Oni se obožavaju smijati i ludirati, pa tako iz svakodnevnih situacija nerijetko naprave pravi urnebes koji često ima neočekivane posljedice. Svaka epizoda sastoji se od niza skečeva, a svaki Oddbod ima vlastitu osobnost koja se savršeno nadopunjava s ostalima. Oddbodsi će pokazati kako u svakome od nas čuči malo neobičnosti i to je u redu jer je najvažnije dobro se zabavljati s najboljim prijateljima!


Upustite se u čarobnu avanturu s Oddbodsima, neodoljivim bićima upakiranima u krzno i spremnih na sve. Ovi maleni krznaši donose humor i smijeh u svakodnevne situacije koje su svima nama i predobro poznate i bliske, poput čekanja na autobus dok kisnemo na nenadanom pljusku, naporne vožnje taksijem s poludjelim vozačem, kad nas u lokalnom restoranu dopadne nešto drugačije od onoga što smo naručili ili odlaska na spoj naslijepo s katastrofalnim rezultatima. O kojoj se god situaciji radilo, možete biti sigurni kako će joj svaki od Oddboda pristupiti na samo sebi svojstven, nama pomalo neobičan način. Oboružani osebujnom osobnošću, bujnom maštom i nepresušnom žeđi za ljubavlju i smijehom, destrukcijom i dramom, s ovim se stvorenjima pripremite na sve i svašta. Naposljetku, u svakome od nas čuči komadić neobičnosti…

Likovi:
• FUSE
– Sportski fanatik koji je uvijek spreman na akciju… ako će iz nje izaći kao pobjednik. Ispod njegove vatrene vanjštine krije se zlatno srce, no usprkos tome najpametnije ga je izbjegavati kada je loše raspoložen.
• BUBBLES – Znatiželjna izumiteljica koju sve zanima, od insekata do izvanzemaljaca. Uvijek je puna energije i vječno traga za sljedećim otkrićem.
• POGO – Alergičan je na pravila, pa uz njega nikad nije dosadno. Obožava se smijati, a najdraži hobi mu je prijateljima priređivati spačke.
• JEFF – Opsjednut je čistoćom i ima sposobnost u svaku situaciju uvesti red. Voli slijediti pravila i ima oko za detalje, pa tako zna cijeniti pravu umjetnost.
• NEWT – Uvijek je slatka i ljubazna prema svima, a slatkiši su joj slaba točka. Pravi je društveni leptirić i obožava slikati selfije.
• SLICK – Vjeruje da svi trebaju živjeti kao da im je posljednji dan i u svemu želi sudjelovati jer se boji da će propustiti zabavu. Pametan je i voli tehnologiju, a prijatelji ga nazivaju hipsterom.
• ZEE – Najviše od svega voli spavanje, a u stanju je istovremeno drijemati i jesti. Vrlo je opušten i ima veliki talent za ljenčarenje.

 

Najmlađi gledatelji zasigurno će se dobro nasmijati uz ekipu neobičnih prijatelja, Oddbodse, od 9. listopada na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju