Ne propustite „Ples sa zvijezdama“ ove nedjelje na Novoj TV.

Još je malo vremena ostalo do početka prve emisije spektakularnog showa „Ples sa zvijezdama“. Zvijezde i njihovi mentori spremni su pokazati što su pripremili kroz svakodnevne probe. Dok nestrpljivo iščekujemo početak emisije sve o najvećem plesnom showu Nove TV obožavatelji formata mogu pratiti obožavatelji formata mogu pratiti na Facebooku, Instagramu i TikToku.

Ove sezone novost je da gledatelji na svojim društvenim mrežama imaju priliku zaplesati s Fredom, digitalnim plesačem „Plesa sa zvijezdama“. Fred je jedinstveni filter koji se može preuzeti na službenim profilima showa.

 

Osim društvenih mreža Fred je dostupan i na devet lokacija u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu na jedinstvenim AI digitalnim citylightima koji imaju ugrađene kamere. Radi se naime o nagradnom natječaju koncipiranom na način da prolaznici koji se odluče „zaplesati s Fredom“ moraju ponoviti njegov plesni pokret zadan na ekranu. Tako imaju priliku osvojiti poklon paket i ulaznice za emisiju uživo na Novoj TV.

Za sjajnu atmosferu i iza plesnog podija pobrinut će se i novi član tima PSZ, influencer Luciano Plazibat koji će biti zadužen za razgovor s kandidatima i članovima žirija uživo na Instagramu i TikToku. Kako se kandidati osjećaju tik nakon nastupa, koliko su uzbuđeni ususret svojoj točki, kako žiri ''diše'' kad se televizijske kamere ugase – sve to prenijet će Luciano na digitalnim platformama uživo u „Liveu s Lucianom“.

 

Ne propustite prvu emisiju 5. ožujka na Novoj TV, zaplesati s kandidatima u emisiji uživo ali i s Fredom na Instagramu i TikToku te škicnuti što se sve događa iza tv kamera u „Liveu s Lucianom“, te svim ostalim digitalnim kanalima Nove TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju