Ne propustite otkriti kako je Katie Holmes postala zvijezda filma 'Lova do krova'!

Bridget Cardigan (Diane Keaton) je šokirana kada sazna da bi mogla izgubiti dom i udobni život jer je njen muž Don (Ted Danson) dobio otkaz s posla kojeg je radio 30 godina. Bridget je prisiljena potražiti posao. Nakon nekoliko neuspjeha konačno dobiva posao u Središnjoj Banci SAD-a u Kansasu.

Uskoro saznaje da ima puno toga zajedničkog sa svojim kolegicama: Ninom (Queen Latifah), vrijednom samohranom majkom dvoje djece i Jackie (Katie Holmes) mladom djevojkom slobodnog duha. Njihov posao je da uništavaju stari novac. Svakog dana unište milijune dolara. Zatočene u sustavu koji podcjenjuje njihove talente Bridget, Nina i Jackie su odlučile uzvratiti udarac.

Kako bi bila zvijezda ovog filma, Katie Holmes odbila je ponoviti svoju ulogu Rachel Dawes u nastavku filma Batman: Begins, The Dark Knight. Ubrzo ju je zamijenila Maggie Gyllenhaal. Prvi izbor za lik Jackie Thurman bila je Lindsay Lohan, no zbog njezinog lošeg ponašanja i problema s drogom film nije mogao osigurati završetak obveznice. Tvrtka za obveznice bojala se da će igubiti svu investiciju ukoliko njezin privatni život spriječi snimanje filma do kraja. Katie Holmes tako je utjelovila lik Jackie Thurman koja zajedno sa svojim suprugom živi u kamp prikolici.

U filmu lako za oko može zapeti jedna greška. Kada Queen Latifah gleda kroz prozor u policijsko auto, vani je noć. No, kada je prikazana iz kuta u svojoj kući danje svjetlo prolazi kroz prozor. Čini se kako su u filmu zaboravili i na jedno od pravila Federalnog rezervata. Naime, tijekom gotovinske obrade, nitko od zaposlenika u Federalnom rezervatu ne smije ostati sam s novcem.

Ne propustite se nasmijati uz film 'Lova do krova' ove nedjelje  na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju