''Možda joj se sviđam, pa je htjela biti sa mnom u izolaciji!''

Nakon stresnog buđenja kada su farmeri u simulaciji vatrogasne vježbe morali ugasiti požar na farmi, stresno je bilo i na odabiru drugog duelista. Iako se na farmi posljednjih dana pričalo kako će Kristina Mandarina za suparnicu u dvoboju izabrati Andrijanu, sve je iznenadila kada je odabrala Tomislava, a njezin razlog posebno je šokirao neke farmere, pa i samog Tomislava. Naime, razlog zbog kojeg ga je odabrala bio je taj što je prije par dana Tomislav vozio quad po farmi i pri velikoj brzini kamenčić s poda frcnuo je Kristini Mandarini – u prsa. ''Radi se o terenskom vozilu koje smo dobili na dar, e sad da li je bilo od utjecajem alkohola ili se desilo nešto drugo, ne mogu prosuditi, desila se situacija da me je kamenje pogodilo u prsa'' objasnila je Kristina i dodala kako ju je ipak najviše pogodilo to što joj se nije ispričao za to.



Nakon sastanka, Tomislav se ispričao Kristini i kazao kako mu je to trebala reći taj dan jer on to uopće nije znao. ''Većina nas ima potrebu reći ljudima što osjećaš u tom trenutku, ne za 5 minuta ili 10 dana. Sve mi je to tragikomično. Možda joj se sviđam malo, pa je htjela biti tu sa mnom u izolaciji, ja ne znam koji su njezini stvarni motivi'' kazao je Tomislav.

Dok su neki farmeri, s Majom na čelu, pohvalili Kristinu za hrabrost što je tako nešto iznijela pred svima, neki su pak sumnjičavi oko njezinog razloga. ''Sada ispada kao da se Tomislava svi boje, da mu nitko nije mogao reći dvije rečenice, a da mu je Kristina to rekla, uvjeren sam da bi se ispričao jer je on super osoba'' izjavio je Saša, a Dora je komentirala: ''Malo sumnjam, mislim da je to nekakva taktika i igra, zato mi više nije tako mila i draga. Ne bih joj u potpunosti vjerovala. Čuvaš taj neki argument kao tajno oružje, ispalo je podmuklo''



Nakon što su riješili razmirice, Kristina i Tomislav otišli su u svoje izolacijske kućice, a Kristina je kazala kako je zadovoljna svojim odabirom. ''Mislim da je Tomislav idealna prilika da se ja za kraj dokažem koliko zapravo mogu'' poručila je.

Ima li Kristina Mandarina taktiku?

glasova:



Hoće li farmeri proći tjedni zadatak te tko će napustiti Farmu ne propustite doznati u idućoj epizodi! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju