S njom zabava ne prestaje!

Katarina Baban ovoga puta na pozornici će zaplesati u latino ritmovima i dvostrukoj muškoj ulozi – kao Maluma i Marc Anthony.

"Španjolski mi stvarno nije problem, gledala sam puno španjolskih sapunica, sviđa mi se taj jezik, lijepo je. Dobro je da su njih dvoje različiti jer ću im onda tako moći pristupiti u transformacijama. Da su slični bilo bi kao dva slična čovjeka na sceni, a ovako ću utjeloviti dva različita lika na sceni", rekla je Katarina. Koga će utjeloviti drugi kandidati pogledajte OVDJE!

Ispred kamera showa "Tvoje lice zvuči poznato" sve ostavlja bez teksta, no Katarina je aktivna i iza kamere showa! S pratiteljima na svom Instagram profilu često podijeli kako su tekle nedjeljne transformacije. S njom zabave nikad dosta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ove nedjelje očekuje nas spektakularni nastup ove talentirane glumice, dok čekamo nedjeljnu senzaciju - prisjetite se prethodna tri Katarinina nastupa s kojima je oduševila publiku, žiri i kandidate!

Ne propustite novu emisiju sedme sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i nevjerojatne i zabavne nastupe i transformacije osmero all stars kandidata!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju