„Dosta mi je bilo njega i njegovog pekmeženja!“

Red za spoj s Elvisom dobila je Nikolina. Dok su ostale djevojke ostale na brodu, njih dvoje otišli su u šetnju i na večeru u restoran.

„Mislim da me Elvis doveo u restoran samo zato što je gladan. Došla je maca na vratanca. Dosta mi je bilo njega i njegovog pekmeženja!“, kazala je Nikolina koja je odlučila Elvisu servirati jezikovu juhu.

Ne sluteći kakav će odgovor dobiti, Elvis ju je upitao što misli o njemu. „Previše trčiš mami u suknju. Mislim da nisi ti toliko u tom odabiru koliko ti je mama.“, poručila mu je Nikolina bez imalo okolišanja što je Elvisa poprilično iznenadilo. „Ne znam odakle joj takav dojam i vjerujem da joj nisam dao povoda za to. Očekivao sam od nje neku bolju procjenu mene. Nina, nisi u pravu!“, komentirao je Elvis kritiku.



Nikolinu je još zanimalo kako jednog dana misli zasnovati obitelj, a bavi se humanitarnim radom. „Kada budem planirao obitelj, onda ću se pobrinuti za to.“, odgovorio joj je Elvis na što mu je Nikolina poručila: „Moje mišljenje je da bi ti trebao odrasti!“



Hoće li razgovor Nikoline i Elvisa utjecati na njegovu odluku u pogledu eliminacija, ostaje nam za doznati!

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede i u petak na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju