Film prepun akcije koji će vas oduševiti

Raizo (azijska pop-zvijezda Rain) je jedan od najopakijih ubojica na svijetu. Kao dijete završio je na cesti i postao jedan od najboljih ubojica Ozunu Clana, tajnog društva čije se postojanje smatra mitom. Progoni ga činjenica da je Clan okrutno ubio njegova prijatelja.

Raiz se oslobađa od Clana, bježi i priprema osvetu. Agentica Europola Mika Coretti (Naomie Harris) u Berlinu nailazi na novac povezan s nekoliko političkih ubojstava i podzemnom mrežom neuhvatljivih ubojica s Dalekog istoka. Oglušujući se na naredbe nadređenog Ryana Maslowa (Ben Miles), Mika dođe do tajnih dosjea kako bi saznala istinu koja stoji iza ubojstava.

Zbog te istrage ona postaje metom, a Ozunu Clan šalje tim ubojica koji predvodi opasni Takeshi (Rick Yune). Raizo spašava Miku od napadača, no on zna da Clan neće stati dok njih oboje ne budu mrtvi. Upleteni u opasnu igru mačke i miša na ulicama Europe, Raizo i Mika moraju vjerovati jedno drugome ako žele preživjeti i srušiti Ozunu Clan.

Producent filma 'Ninja ubojica', Joel Silver, je vrlo poznat u filmskoj industriji. Naime, producirao je brojne filmove, među kojima su i globalno popularni film 'Matrix' i 'O za osvetu.'

Akcijski film 'Ninja ubojica' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju