Dizmovčani se vraćaju!

Novi nastavci popularne serije ''Dar Mar'' se snimaju, na set Nove TV su se vratili omiljeni glumci poput Ksenije Pajić, Roka Sikavice, Milana Štrljića, Barbare Rocco, Martine Stjepanović, Marka Braića, Fabijan Pavla Medvešeka, Mie Anočić Valentić, Katarine Madirazza, Jana Kerekeša, Ankice Dobrić, Jasne Odorčić, Draška Zidara, Lucie Glavich Mandarić, Ane Begić Tahiri, Mie Mikulec, Roberta Ugrine, Barbare Nola, Siniše Ružića, Igora Mešina, Jasne Odorčić i Melihe Fakić i drugih. Nakon kraće pauze serija se 1. veljače vraća na male ekrane!



Gledatelji s nestrpljenjem očekuju nove nastavka hit serije Nove TV, a uskoro će imati priliku svjedočiti novim događajima, brojnim situacijama i novim likovima i iznenađenjima koji će unijeti nove zavrzlame i nemir među Dizmovčane.



Velika novost je da u mjesto dolazi županov nećak Velimir Trkulja, kojeg će u popularnoj seriji utjeloviti glumac Ivan Simon. Velimir dolazi u Dizmovo kao vršitelj dužnosti načelnika općine. Jure gubi načelničku poziciju i dodijeljen je da bude njegov tajnik.

Hoće li obitelj Grob na Violetinu inicijativu pretvoriti pogrebno poduzeće u salon za vjenčanja? Hoće li Božena zaista u mirovinu, može li ona bez svog policijskog posla zapravo? Sve to saznat ćemo u novim epizodama serije ''Dar Mar'', od idućeg tjedna na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju