Katica Josipi: „Kod nas ima jedna bolnica koja se zove Vrapče!“

Izgleda kako je farmerska idila trajala samo jednu večer, jer već sutradan i u jednoj i u drugoj farmi bilo je napetih tenzija. U Staroj farmi porječkale su se Jasmina i Sara oko podjele poslova. „Ja sam se raspravila i rekla što me smeta, ali možda na malo drugačiji način. Nije ni ona svetica, i ona uzvraća istom mjerom“, izjavila je Jasmina, dok je Sara kazala kako je upravo Jasmina ta koja si je postavila krive prioritete.


Nakon što je završila svađu sa Sarom, Jasmina se porječkala i sa Zinkom s Nove farme. Naime, tražila je od svojih susjeda da im naprave kavu, budući da na njihovom štednjaku sporo voda zagrijava te nakon što su ju farmeri odlučili ignorirati, Jasmina se vratila u svoju farmu i izjavila: „Ja sam donijela svoju kavu i svi su me ignorirali! Suzdržavat ću se komunikacije s njom!


Iako su farmeri iz Nove farme za doručkom pričali o tome kako se dobro slažu i kako kao zajednica mogu sve učiniti, ni njihova farmerska idila nije dugo trajala, a svađa se odvijala između Josipe i Katice. „Kod nas ima jedna bolnica koja se zove Vrapče! Josipa, lagano stani na loptu!“ poručila je Katica Josipi koja se uzrujala oko shvaćanja poslova pojedinih farmera.


Ja da sam htjela ići u ludnicu, ja bih se upisala davnih dana! Ja zahtijevam da se meni ispričaju! Sad ću ja biti đubre!“ odbrusila je Josipa.


Farmere je po prvi puta posjetio Mentor Joža i zadao im prvi zadatak. „Ljudi od danas ste vi farmeri, zaboravite na civilni život!“ kazao je Mentor i dodao kako će se prema svima odnositi jednako te da nitko neće imati nikakvih privilegija. Prvi zadatak koji je pred farmerima jest popraviti stari derutni čamac, a kako se to radi, koje drvo je najbolje za korištenje, Gazdama je objasnio majstor Stjepan kojega je Mentor Joža doveo na farmu. „Stvarno smo se timski sve dogovorili. Ovo je sad kao utakmica, da to što bolje odradimo, da svi budu zadovolji da imamo jesti i piti“, rekla je Josipa nakon sastanka Stare farme na kojemu su podijelili zadatke, a Gazda Kristijan uvjeren je kako će upravo njegova zadruga pobijediti u tjednom zadatku.


Ja kao dijete s Neretve imam dosta iskustva s barkama i veslanjem, ali s popravljanjem nemam“, kazao je Gazda Stare farme, Goran, koji je uvjeren da će njegova ekipa dobro napraviti posao.


Koja farma će se više potruditi u obavljanju tjednog zadatka, vidjet ćemo u narednim epizodama.

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju