Ovu nedjelju ne propustite pogledati čime će deset novih polufinalista Supertalenta oduševiti žiri i publiku!

Osim što će gledatelji Nove TV ove nedjelje imati jedinstvenu priliku vidjet nastup umjetnice Kseniye Simonove s kojim je pobijedila u ukrajinskom Supertalentu, a nakon toga je svojim talentom crtanja na pijesku poharala svijet, gledatelji će vidjeti i nastupe novih deset polufinalista Supertalenta. O finalistima i ovaj put presudnu ulogu imat će gledatelji koji će svojim glasovanjem odabrati svoje favorite.


Leon Vignjević i Frane Granić priredit će pravi biciklistički spektakl. Premda su jedan drugome nekada bili najveći rivali, sada slove za velike prijatelje i kolege za volanom, a BMX Flatland vožnja za njih je postala stil života. Ove nedjelje predstavit će se zanimljivom točkom 'BMX Banditi' i prikazati kako se vozilo nekad i kako se vozi danas, ili kako bi to vozači rekli – new school vs. old school.


Osmeročlana plesna grupa Step'n Jazz Dubrovnik gledatelje će odvesti u svijet Alise u zemlji čudesa, a kako to izgleda kad Alisa zastepa, vidjet ćemo u točki naziva 'Alisa na čajanki'.


Dvadesetogodišnja ruska orijentalna plesačica Polina Mytko na audicijskoj emisiji zadivila je svojim plesom, a ovoga puta tehnike i pokrete orijentalnog tanga uklopit će u koreografiju naziva 'Freedom of the world'. Lanci i rešetke bit će dio točke, a o čemu se točno radi doznat ćemo u nedjelju.


Zanimljivo će biti vidjeti i što će pripremiti dvanaestogodišnja Stelaura Vlahović koja pleše i repa od malih nogu, a na pozornicu Supetalenta doći će s točkom 'Dolazak iz budućnosti'. Pjesma koju je sama napisala i samo za Supertalent nosi poruku o zagađenom svijetu.

>> PREUZMITE SUPERTALENT APLIKACIJU - obogatite iskustvo gledanja showa kroz dodatan sadržaj


Dora Duplančić i u polufinalnoj emisiji nastavlja u istom tonu, a ovoga puta otpjevat će ariju Nessun Dorma iz završnog čina Puccinijeve opere Turandot.


Dobitnici zlatne ulaznice Transform Crew kažu kako su na audiciji pokazali samo show off onoga što mogu i znaju, a za emisiju uživo pripremaju neviđeni spektakl. Koreografiju 'Funhouse of Cabaret' osmislio je Davor Ćirković, a sadržava elemente kazališta, jazza i akrobacija.


Žongler Domagoj Oreški tvrdi kako je krajem prošle godine imao viziju da će dogurati do polufinala, što mu se sada i ostvarilo, a prikazat će nam kako izgleda njegov 'Crveno plavi svijet', točka umjetničkog žongliranja koju je osmislio u samo 15 minuta, dok će Casper Magic iz Šibenika izvesti autorsku točku kakve nema u ovom dijelu Europe - zapalit će glavu svojoj asistentici!


Nera i Jambro iz Osijeka izvest će pjesmu At last Ette James. Namjera im je zainteresirati ljude i za druge vrste glazbe, a hoće li žiri zatreperitI i ovoga puta na njihovu izvedbu, ostaje nam vidjeti.


Danko Ažić za sebe kaže da ima dvije strane – ozbiljnu i neozbiljnu. Za nastup uživo pripremio je točku 'Celebrity Supertalent', a tko će se sve od celebrityja naći na njegovom repertoaru, ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!


Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o YouTube

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju