Više pogledajte u videu.

Četvero od osam kandidata ''Startaj Hrvatska'' sudjelovali su danas na razgovoru uživo na Facebooku te kroz razgovor s Franom Ridjanom i pratiteljima službene stranice Startaj Hrvatska, te otkrili nešto više o sebi i svom poduzetničkom putu. Goran Čipčić, Ivana Perić, Jasna Karavanić i Diana Batelić pričali su na kakve su sve izazove nailazili, koji životni moto ih je vukao cijelo vrijeme naprijed, jesu li mislili ikada odustati od svega te koliki im je vjetar u leđa dao jedinstveni projekt Nove TV i SPAR-a Hrvatska ''Startaj Hrvatska''.



Ivana Perić koja zajedno s Deanom Miletić proizvodi trajni kolača Spara je ispričala: ''Moja obitelj se ne bavi poduzetništvom tako da nisu to shvaćali ozbiljno pogotovo jer sam još bila u studentskim klupama, no to se sve promijenilo kad je startao projekt Startaj Hrvatska.



Ni Dianini počeci nisu bili laki, a prije nego je Batela postala prepoznatljiva, trebalo je ući u rizik sadnje većih količina batata, glavnog sastojka ovog ukusnog namaza. ''Prva godina je bila najbolja u karijeri sadnje batata, nisam znala kud bi s njim. Moja obitelj na početku nije bila oduševljeni da se bavim poljoprivredom jer to nije lak posao, no kad su vidjeli da stižu nagrade i priznanja, počeli su me podupirati i pomagati u proizvodnji'', ispričala je između ostalog Diana.''



Goran Čipčić i njegova Zorina mast već je u brojnim kućanstvima diljem zemlje zahvaljujući također ovom projektu, a tijekom livea je otkrio kako to da se ipak odrekao fakulteta: ''Morao sam se pronaći u nečemu. Skroz sam fakultet zaboravio, dao sam se u ovo pa što bude''.



Poduzetnica Jasna je između ostalog ispričala: ''Bilo je zahtjevno srediti papirologiju za Jaggety no sve je uspješno riješeno. Sad sam j.d.o.o. Nisam se do sad susrela s prevelikom problematikom, samo je vremenski bilo zahtjevno.'' Pitanja su postavljali i fanovi koje je zanimalo tko je njima inspiracija, što rade u slobodno vrijeme te je li se uistinu ispunio njihov san.



Više pogledajte u samom videu s prvog Facoobok livea ''Startaj Hrvatska'', a sljedeći live u kojem se fanovi mogu uključiti u razgovor i postaviti pitanje ostalim četvero kandidata, Bernom Storjak i Donatom Rupčićem, Martinom Završki, Mary Novosel i Tijanom Božović Galjanić, održat će se u četvrtak 10. prosinca u 10 sati.
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju