Ove nedjelje ne propustite novu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato"!

Damir Kedžo oduševi nas svakim izlaskom na TLZP pozornicu, u prvoj emisiji utjelovio je legendarnog Halida Bešlića. U drugoj nas je sve ostavio teksta kao bradata žena s božanstvenim glasom, izveo je sjajni dio iz mjuzikla The Greatest Showman, a u trećoj emisiji je užario atmosferu kao Alcazar s poznatim disco hitom! 

Prošlu nedjelju Damir Kedžo iznenadio je sve imitacijom Josipe Lisac te tako odnio pobjedu u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato"!

Damir Kedžo ove nedjelje vratit će nas u ’80-e. Bit će u dvostrukoj ulozi. Utjelovit će Vesnu Zmijanac, koju su nekada nazivali kraljicom tuge i Dinu Merlina u duetu ''Kad zamirišu Jorgovani''.

''Najzahtjevnije mi je bilo maknuti se iz svog muškog glasa i imitirati Vesnu. Ona je jako ženstvena'', rekao je Damir kojeg ćemo na hologramu gledati kao Dinu, a na pozornicu će izaći kao Vesna. Koga će utjeloviti ostali kandidati pogledajte OVDJE!

Ne propustite nove nastupe u petoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'', ove nedjelje od 20.15 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju