Par koji je u prošloj emisiji osvojio najviše bodova.

Beauty influencerica Jelena Perić i plesač Marko Mrkić u prošloj su emisiji uživo nastupili uz cha cha cha. Na prvi glas o tom plesu Jelena nije bila oduševljena, ali ipak je do nedjelje uspjela svladati sve korake i koreografiju te još jednom opravdati Markov komentar da ima supermoć zasjati na plesnom podiju.  

Nakon njihovog nastupa redale su se pozitivne reakcije, a Jelena je čak dobila kompliment da je bila bolja od mentora. "Vi ste se već pokazali do sada kao par koji zajedno napreduje, a meni si danas čak za nijansu bila bolja od Marka. Hoću pohvaliti i Marka kao mentora jer uvijek blistaš", pohvale je redala Larisa Lipovac Navojec. "Marko je možda donio dva boda iz prošle epizode, ali ti si donijela večeras pregršt toga za prolaz dalje. Bravo", kratak i jasan bio je Igor Barberić.

"Ti si se skroz nešto bunila oko ovog plesa, a mislim da si ti zapravo onaj štreber koji uvijek dobije pet. Kombinacija pokreta, fokus i balans to je to", komentirala je Franka. "Ja bih se složio s Larisom vezano za mentorstvo. Večeras si izgledala bolje od mentora što je apsolutna pohvala mentoru. Kao što je Franka rekla jedan od boljih cha cha cha", istaknuo je Marko Ciboci.

U sedmu emisiju Marko im je donio dodatna dva boda koja je osvojio u zamjeni parova te su uz njih osvojili i 38 bodova žirija. Stoga su se uz dodatne bodove popeli na sam vrh ljestvice i osvojili 40 bodova, najviše u toj emisiji.

Donosimo vam anketu u kojoj imate priliku i sami ocijeniti Jelenin i Markov nastup te pokazati koliko se slažete s ocjenama žirija:

Quiz Maker - powered by Riddle

Ne propustite "Ples sa zvijezdama" i ove nedjelje od 20:15 na Novoj TV.

@plessazvijezdama.novatv Slavko Sobin se prisjetio svojih dana u #psz pa nam je rekao koji su mu plesovi bolji?! A vama? #plessazvijezdama #slavkochallenge #psz #dance #challnge ♬ It's Tricky - RUN DMC

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju