Ne propustite lude transformacije i najzabavniji show u nedjelju na Novoj TV!

Ove nedjelje na repertoaru druge emisije popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'' vidjet ćemo kako se natjecatelji transformiraju u najveće glazbene legende, ali i savladavaju višestruke uloge.

Mario Roth ovaj će put utjeloviti senzualnu Shakiru zajedno s Black Eyed Peasom. Dalibor Petko ove nedjelje pokazati i dočarati čak trostruku ulogu. Na pozornicu će izaći kao Saša, a na ekranu ćemo ga gledati kao Tina i Kedžu. Mladog belgijskog repera Stromaea utjelovit će odlični Mario Petreković, a Maja Bajamić u ulazi u ulogu Severine. Dašak osamdesetih donijet će Ivana Mišerić utjelovivši Petera Jozzeppija Burnsa, frontmena benda ''Dead or alive''.

Ove nedjelje uživat ćemo i u izvedbi Saše Lozara koji će biti okićen kostimom neponovljive dive Cher. Damir Kedžo pretvorit će se u bradatu gospođu iz filma ''The Greatest Showman'', dok će se Katarina Baban transformirati u Petra Grašu i otpjevati nam dobro znani hit.

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Ne propustite ove nedjelje drugu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" i fantastične transformacije osmero kandidata!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju