Nakon četiri emitirane audicijske epizode, Supertalent je stigao na pola audicijskog dijela emisije.

Za zlatni gumb ili prolazne glasove žirija u novoj epizodi natjecat će se 11 novih kandidata. Među njima će se pojaviti natjecatelj koji će se žiriju predstaviti kao Nikola Tesla, a s mladom asistenticom demonstrirat će vrlo interesantnu točku inspiriranu znanošću. „Ako dozvolite, ja bih večeras pokušao prenijeti na vas svoju cjeloživotnu fascinaciju elektricitetom“, poručit će žiriju, na što će Martina oduševljeno uzviknuti: „Dapače!“.

Dinamičnu i energičnu akrobatsko-plesnu izvedbu izvest će uigrani dvojac Ibrahim i Sindi koji za svoj talent kažu: „Ono što mi radimo je jako opasno. Ako izgubimo fokus, možemo se ozlijediti. Stalno moramo biti koncentrirani i jaki“. Da je to zaista tako potvrđuje činjenica da ovi performeri svoje iznimno zahtjevne akrobacije izvode na hoverboardu, a kako ova zanimljiva kombinacija izgleda nakon pet godina napornog zajedničkog vježbanja, tek ćemo doznati.

U paru će se na pozornici pojaviti majka Lidija i kćer Stela Rade koje će osim zajedničke ljubavi prema glazbi podijeliti i splet okolnosti koji ih je djelomično potaknuo na sudjelovanje u showu. „Bliski susret sa smrću smo imale i jedna i druga. Zbog toga kreneš malo drugačije gledati na život i kažeš si – idem iskoristit sve što mi život da“, objašnjava Stela koja je imala prometnu nesreću, dok je njezina majka Lidija svega mjesec dana prije dolaska na audiciju imala infarkt. „Imam novu šansu i mislim je iskoristiti najbolje što mogu“, dodaje Lidija.

Zavodljive plesne pokrete i igru s vatrom na pozornici će izvesti bivša balerina Paula Jeličić. S 15 godina počela se baviti baletom i plesala je u splitskom HNK, no premda predivan, za nju je to ujedno bio i mračan period zbog borbe s anoreksijom. Najviše u tome pomogao joj je odlazak u London gdje je upisala plesnu akademiju, a sada će na pozornici Supertalenta pokazati kako se njezin miran i nježan karakter transformira u snažniju, ekstrovertniju i uvelike vatreniju varijantu.

Poseban i rijetko viđen spoj talenata pokazat će bračni par Ana i Marko koji nastupaju pod umjetničkim imenom Alice in Wonderband. Ana je pjevačica, Marko je bubnjar, a zajedno stvaraju nešto što nazivaju tijeloglazbom. „Bavimo se pozorištem, plesom i naravno glazbom. Sve to smo nekako spojili u naš drugačiji izraz“, poručuju Ana i Marko.

Da mašta nema granica ove nedjelje pokazat će Dragana Golemac koja gledateljima poručuje da mogu očekivati nešto novo, specifično i sigurno neviđeno. Njezin poseban talent procvjetao je za vrijeme pandemije koronavirusa kada je iz dosade počela na maštovit način plesti kosu. „Ovo je posebna vještina koju nisam imala prilike vidjeti niti na televiziji, a bome ni uživo“, zaključit će Martina, a čime će Dragana iznenaditi žiri i hoće li netko dobiti besplatnu frizuru doznat ćemo u nedjelju.

Među kandidatima će se s pojaviti i plesač Marko Mićić koji će izvesti originalnu koreografiju irskog plesa, Buna Bernarda Juretić, koja si je za 34. rođendan odlučila pokloniti nastup na Supertalentu, i Adem Kapetanović koji će dati sve od sebe da prebrodi tremu i svojom izvedbom pjesme poznatog domaćeg benda osvoji simpatije žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju