Oni su predstavili svoje magične talente, a na nama će biti da odaberemo tko prolazi u Supertalent finale.

Guy Pardillos na audicijskom nam je nastupu priredio magiju na francuski način. Ovaj se mađioničar zbog ljubavi preselio u Hrvatsku gdje je dobio i zanimljiv nadimak.

Obzirom na to da je ljudima bilo neobično i teško izgovorljivo njegovo ime, Guyu koji je nastupao posvuda po Hrvatskoj i izvodio razne trikove, nadjenuli su novi nadimak.

Naime, svaki puta kada ih je očarao svojim talentom ljudi su uzvikivali ''Ma daj''. Tako se on u Hrvatskoj koristi umjetničkim imenom ''Ma daj''.

Prvi nastup koji je otvorio novu, petu po redu, sezonu Supertalenta i definitivno zapalio društvene mreže bio je onaj Daniela Dizdara. O imitatoru koji je sve ostavio bez teksta svojim talentom još se dugo pričalo.

Na pozornici Supertaleta Daniel se predstavio pjevanjem, imitirajući glasove poznatih osoba. Donald Trump, Robert de Niro, Franjo Tuđman i Josipa Lisac samo su neki koji su u Danielovoj obradi zapjevali veliki hit ''Hello'' pjevačice Adele.

Magija ili imitacija? Što je za vas veći talent?

Tko zna bolje zabaviti publiku?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Tko će sve fascinirati četveročlani žiri te tako dobiti prolaz u finale, ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju