Zabavite se slušajući poznate melodije.

Hit serija ''Drugo ime ljubavi'' puna je dobre glazbe, a objavljen je danas i novi video spot pa tako obožavatelji ove dramske serije imaju priliku pjesmu ''Sve što imam'' u cijelosti poslušati na službenom YouTube kanalu Nove TV. Pjesmu izvodi grupa Vigor, a autori pjesme su Vjekoslava i Tonči Huljić (Tonika/Campus).



U spotu se vide kadrovi napetih i emotivnih radnji iz serije koja je pred male ekrane privukla velik broj gledatelja i jedan je od najgledanijih zabavnih sadržaja na televiziji. U novom spotu imamo prilike vidjeti likove koji se bore za svoju sreću u kaosu međusobno isprepletenih odnosa, a njihova nastojanja prate emotivna glazba i riječi pjesama proizašle iz pera supružnika Huljić.

Prva pjesma, istog naziva kao i serija, uvela je gledatelje u uzbudljivu dramatiku popularne serije, a nova pjesma ''Sve što imam'' nastavlja pratiti napeta zbivanja s omiljenim junacima.

Ne propustite zanimljive obrate, pratite omiljene likove serije ''Drugo ime ljubavi'', a zabavite se i slušajući poznate melodije u spotovima objavljenima na službenom YouTube kanalu Nove TV.

 

Irena iz serije 'Drugo ime ljubavi' riješila kviz: „Ali ja nisam posesivna i ljubomorna“

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju