Upoznajte Dalibora, Daliborku, Violetu i Lindu - toliko drugačiju, a tako posebnu obitelj!

Gledateljima su se u pamćenje zasigurno urezali i "Grobovi". Riječ je naravno o, u najmanju ruku osebujnoj, ali i drugačijoj obitelji.

Vlasnici su pogrebnog poduzeća, pa je tako poznato i kako im posao dosta loše ide. Mama Violeta ima najbolji frizerski salon u mjestu pa se Grobovi ipak ne trebaju brinuti za budućnost.

"Jako mi dobro ide, vrlo sam ambiciozna, imam neke ideje, neću ih sada otkrivati jer odmah će me izimitirati, znači čuvam za sebe i vidim dobru budućnost, za razliku od mog supruga", našalila se glumica Ankica Dobrić koja tumači majku i suprugu obitelji Grob, Violetu.

"U Dizmovu vlada dugovječnost, slabo ljudi umiru", rekao je za IN magazin Draško Zidar kojeg gledamo u ulozi jedinog muškarca u obitelji Grob - Dalibora. A tko su zapravo članovi obitelji koja će nas narednih mjeseci prikovati uz male ekrane, što od njih možemo očekivati te kakav će "dar mar" napraviti pogledajte u prilogu:

Novu seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju