'Svagdje je lijepo, no doma je najljepše.'

Da i mali prostor može zadati puno posla dokazuje i renovacija stana obitelji Boršić od samo 29 kvadrata koji je u desetoj, ujedno i posljednjoj emisiji serijala ''Dom iz snova'' prošao kompletnu renovaciju.



Mali skroman dom iz gradskog radničkog naselja od samo 29 kvadrata u samo nekoliko dana pretvoren je u prekrasan stan u kojem će Marija i Zvonimir Boršić provoditi rado vrijeme, što sami, što sa svojom djecom i unucima kada im dođu u posjetu.



Puno je problema bilo na gradilištu, rušili su se zidovi, kompletno se renovirala kupaonica, promijenjene su instalacije, a kao dodatan izazov Samir je za vođu građevinskih radova Ante Kralja postavio rok od tri dana. Sin Marije i Zvonimira, Nikola, pomogao je u uređivanju doma te s Mineom odabrao namještaj za svoje roditelje.



U radovima su pomogli i unuci, tako da je ograda dobila novi izgled zahvaljujući vrijednim dječacima. Samir je izgubio okladu jer je vrijedna ekipa u smo tri dana uspjela napraviti sve potrebne radove, a osim građevinaca koji su zbog svoje brzine zaslužili i ručak na Samirov račun, razveselili su se vlasnici sada potpuno novog objekta koji nisu krili oduševljenje i iznenađenje kada su prekoračili kućni prag.



''Nemam riječi za opisati. Sve novo, nova vrata, nova kuhinja, predivan stol, kupaonica san snova…'' – oduševljena je bila Marija.



''Ne da je lijepo, nego je predivno. Sve mi je ovo iznenađenje nad iznenađenjima.'' – oduševljen je bio Zvonimir, a njegova supruga je zaključila: ''Svagdje je lijepo, no doma je najljepše.''



Propuštene epizode emisije 'Dom iz snova' pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju