Mještani Dizmova spremaju se za veliki doček Predsjednice...

U mjestu Dizmovo, u kojem je smještena radnja popularne serije ''Dar Mar'', vrijeme je stalo – ondje je još 2019. i Predsjednica RH je Kolinda Grabar-Kitarović.



Produkcija Nove TV za ulogu Predsjednice nije morala dugo tražiti idealnu glumicu, jer je za ovu cameo ulogu pristala upravo bivša Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koju će gledatelji u srijedu, 30.prosinca imati priliku vidjeti u hit seriji Dar Mar.

Lik Linde Grob, koju u seriji tumači desetogodišnja djevojčica Mia Mikulec, velika je obožavateljica Predsjednice i stalno se s njom dopisuje. I sama Kolinda Grabar -Kitarović na ovom snimanju je za IN magazin otkrila je li zaista kada je bila na predsjedničkoj funkciji primila brojna pisma od građana: ''Jako puno i doista smo nastojali odgovoriti na apsolutno svako pismo. Ja se ovom prilikom ispričavam ako netko nije dobio odgovor znači da je došlo do propusta u cijelom tom komunikacijskom procesu. Prvi dan kad sam došla u ured rekla sam suradnicima, svaki upit, svaki telefonski poziv, svako pismo se odgovara, a posebna mi je bila radost odgovarati upravo djeci.''



U napetim epizodama koje slijede vidjet ćemo mještane Dizmova koji se spremaju za veliki doček Predsjednice. Linda Grob, mlađa kćer obitelji Grob je presretna kad dobije pismo da je Predsjednica dolazi vidjeti, iako joj nitko u to neće vjerovati, osim jasno Mile koji ju doživljava kao konkurenciju. Upravo će se Mile pobrinuti da sve bude tip top za ovaj veliki dolazak, naredit će Branku i Željku da počiste trg, a Božena će čak posumnjati da se Mile zaljubio u Predsjednicu.

Tko će uručiti cvijeće, kako će im proći generalna proba za ovaj veliki događaj, te kako će na kraju izgledati i završiti željno iščekivani dolazak Predsjednice u mjesto, gledatelji imaju priliku saznati u uzbudljivim epizodama humoristične serije ''Dar Mar'' tijekom ovog tjedna. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju