NS Acrobalance u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Ravnoteža, povjerenje i bliskost – sve su to Jelena i Nenad, akrobatski plesni duo NS Acrobalance koji dolazi iz Srbije. Na početku plesačke karijere bavili su se samo akrobacijama, pa su s godinama naučili te akrobacije povezati u smislenu priču. Na velikoj pozornici Supertalenta pričali su svoju priču pokretima i svakim novim pokretom ostavljali publiku i žiri bez daha.

Prezadovoljni su audicijom. Obišli su tad i Zagreb, pa upotpunili cijeli doživljaj. Čak i neki njihovi prijatelji nastup u Supertalentu smtaraju njihovim najvećim uspjehom u životu. 

"Što se tiče vaše točke definitivno je drugačija od audicijskog nastupa. Ja sam zaista pozitivno impresioniran. Možda bih samo rekao još da niste uspjeli pobjeći od one ljubavi i mržnje. Pokazali ste da kad netko krene kao duetino da se jako teško može pretvoriti u singleino", objasnio je Davor.

"Ja sam u vas dvoje zbilja besmrtno zaljubljena. Meni je toliko divna ta uigranost i ta vaša energija. Meni je slika vrlo cjelovita, jasna i vi ste više nego sjajni", poručila je Martina.

Fabijan je oduševljen kako su izvodili vratolomije. Da nemaju takav spoj između sebe lako bi se poljuljali i poručio im je da ih je jako lijepo gledati u tome.

"Ne mislim da ste vi toliko suludo dobri zato što ste par, nego zato što se abnormalno dobro vježbali. Bili ste do te mjere dobri da sam u jednom trenu skrenula pogled i pitala se što će biti. Bili ste fenomenalno dobri", istaknula je Maja. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju