Nagrade za najbolje emisije i osobe u svijetu medija, glume i glazbe.

Najgledanija informativna emisija u zemlji, Dnevnik Nove TV, novinar, urednik i komentator Mislav Bago te glumac i multitalent Fabijan Pavao Medvešek nominirani su za Večernjakovu ružu, godišnju nagradu koju Večernji list, po izboru publike, dodjeljuje za najbolje emisije i osobe u svijetu medija, glume i glazbe.

Žiri, u čijem su sastavu poznata medijska lica, glazbenici, redatelji te novinari i urednici Večernjeg lista, bira nominirane u sedam kategorija: TV osoba i emisija godine, radijska osoba i emisija godine, glumačko ostvarenje godine, glazbenik godine i novo lice godine.

Dnevnik Nove TV nominiran je u kategoriji „TV emisija godine“ kao emisija koja vjerodostojnim i objektivnim informiranjem gledatelja nastavlja ispunjavati svoju misiju, što je već 11. godinu čini i najgledanijom informativnom emisijom u zemlji. Jedno od najjačih novinarskih imena na domaćoj medijskoj sceni, Mislav Bago, zaštitno je lice izbora na Novoj TV, istraživanja, ali i intervjua u kojima svoje sugovornike ne štedi nijednog pitanja – pa čak i onih najneugodnijih, čime je zaslužio nominaciju u kategoriji „TV osoba godine“.



Kao „Novo lice godine“ nominiran je glumac Fabijan Pavao Medvešek koji je gledatelje osvojio ulogom Branka, omiljenog policajca u hit seriji Nove TV „Dar Mar“, ali i talentom koji je pokazao u showu „Tvoje lice zvuči poznato“, čiji je i ovosezonski pobjednik.



Tko su najbolji odlučit će publika svojim glasovima, a informacije o načinu glasanja bit će poznate uskoro.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju