Gledatelji su još jednom prepoznali kvalitetu koju im Nova TV nudi!

Da Nova TV ima najkvalitetniji program u Hrvatskoj potvrdila je i najnovija prestižna medalja QUDAL – QUality meDAL, koju najboljima na tržištu dodjeljuje švicarska organizacija ICERTIAS. Ovo priznanje rezultat je mišljenja građana koji su Novu TV kao najbolju televizijsku kuću odabrali već treći put. Naime, Nova TV medalju kvalitete QUDAL osvojila je i 2015. i 2017. godine.

Istraživanje QUDAL – QUality meDAL 2021/2022 - General I Croatia, čiji je cilj utvrditi koje kompanije, proizvodi i usluge prema mišljenju i iskustvu samih potrošača nude najviši stupanj kvalitete na tržištu, u Hrvatskoj je provedeno početkom siječnja ove godine.

U istraživanju su sudjelovali građani Republike Hrvatske – opća populacija, internet korisnici, stariji od 17 godina, a provedeno je na nacionalno reprezentativnom uzorku od 1200 ispitanika. Korištena metodologija je CAWI-DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).
To znači da su sva pitanja bila otvorenog tipa – umjesto unaprijed ponuđenih odgovora, ispitanici su samostalno unosili ono što smatraju najprimjerenijim odgovorom na pitanje, prema vlastitom iskustvu i mišljenju.

Nova TV bila je najčešći odabir potrošača na postavljeno pitanje: „Navedite naziv televizijske kuće s nacionalnom koncesijom u Republici Hrvatskoj koja po vama trenutno ima apsolutno najkvalitetniji televizijski program općenito”, što joj je još jednom priskrbilo status „QUDAL Br. 1 u kvaliteti".

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju