U četvrtak navečer 29.12. s početkom u 22 sata i 30 minuta gledatelji Nove TV moći će pogledati borbu Mirka Cro Copa Filipovića protiv Muhhameda Lawala u sklopu Rizin Fighting World GP 2016. 2nd Round.

Bit će to četvrfinalna Mirkova borba u pohodu na trofej Rizin Figting World GP 2016. Ovisno o ishodu meča, Cro Cop će produžiti prema polufinalu i finalu, a u tom slučaju gledatelji će također moći gledati Mirkove borbe na Novoj TV. Final round Rizin Fighting GP 2016. na rasporedu je na Staru godinu.



Prvi Mirkov meč turnira gledatelji će moći pratiti pod komentatorskom palicom Vlade Bobana i sukomentatorom Zelg Galešićem, MMA borcem. Istinski ljubitelji ovog sporta moći će i uživo (besplatno) pratiti sve borbe ovog spektakla iz Tokya, na portalu Gol.hr koji od 7 sati prenosi sve borbe Rizin Figting World GP 2016.

Cro Cop u ring ulazi u 43. godini s bogatim MMA iskustvom, a u prethodnoj borbi turnira Mirko je gušenjem pobijedio Korejca Hyun Man Myunga. Njegov omjer je 32 pobjede, 11 poraza i dvije neriješene borbe, dok je njegov protivnik dosad upisao devet pobjeda, a tri puta je bio i prvak SAD-a u hrvanju.

"Odličan je zaista. Ima top u ruci i morat ću biti jako oprezan. Dobro sam se pripremio. Očekujem da će me pokušati srušiti u parter. Možda ne u prvoj rundi, ali pokušat će. Borimo se samo dvije runde i nema tu puno vremena. Teško je i nezahvalno nagađati što će biti, ali ako me sruši mislim da imam bolji parter od njega '', komentirao je Cro Cop protivnika za Dnevnik Nove TV.
 
Cijeli događaj pratite u četvrtak od 7 sati ujutro, UŽIVO na portalu GOL.hr, a više o pohodu CRO COP-a na naslov prvaka čitajte OVDJE

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju