„Veliko mi je veselje biti dio tima najgledanijeg informativnog programa u zemlji.''

O tome kakvo ih vrijeme očekuje, gledatelje Nove TV odnedavno izvještava i novo lice vremenske prognoze – Maja Bubalo. Uz televizijski angažman, 34-godišnja doktorica znanosti radi i kao poslijedoktorandica na Geofizičkom odjelu Prirodoslovno matematičkog fakulteta u Zagrebu, a kao pojačanje timu meteorologa informativnog programa Nove TV, Maja se pridružila dugogodišnjim voditeljima Dariju Brzoji i Ani Bago.

„Veliko mi je veselje biti dio tima najgledanijeg informativnog programa u zemlji. Kao nekome tko dolazi s područja znanosti i uglavnom je fokusiran na istraživanja, vrlo je zanimljivo raditi i ovaj, malo drugačiji posao izrade i prezentacije vremenske prognoze. Stati pred televizijsku kameru je istovremeno izazovno i uzbudljivo, ali uz pomoć i podršku kolega – i zabavno“, kaže Maja.

Maja Bubalo dobitnica je nekoliko priznanja: nagrade PMF-a za najbolju mladu znanstvenicu te nagrade „Brdo“ za najbolju asistenticu prema izboru studenata. Sudjeluje na nekoliko znanstvenih projekata i članica je Hrvatskog meteorološkog društva.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju