''Uvijek je lijepo kada netko prepozna tvoj trud i rad.''

Reporterka Nove TV, Sanja Vištica, primila je posebno medijsko priznanje Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE za promicanje start up i investicijske kulture u hrvatskim medijima.

„Uvijek je lijepo kada netko prepozna tvoj trud i rad. Zahvaljujem se Craneu na priznanju. Ovo priznanje zapravo dijelim s cijelom redakcijom, jer u Dnevniku Nove TV zaista dajemo puno prostora poduzetničkim pričama. Ipak, nekako uvijek volim istaknuti našu ‘Bolju Hrvatsku’- kroz tu rubriku mi donosimo priče mladih ljudi, start up-ova. Ukazujemo na ono što ih muči, koje su boljke sustava, što treba popraviti, ali kroz njihove priče, isto tako, pokazujemo da u Hrvatskoj ipak nije sve tako crno i da se može uspjeti. Velika je odgovornost na nama medijima da mijenjamo percepciju javnosti i cjelokupnu klimu te da pokazujemo da se može. To nije jednostavno, to je proces. Zbog toga je ovo priznanje veliki vjetar u leđa za daljnji rad.“ izjavila je Sanja Vištica po primitku nagrade.



Članovi Hrvatske mreže poslovnih anđela u 11 godina su u hrvatske start upe investirali preko 40 milijuna kuna. Svečanost se odvija pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović.

Nova TV kao društveno odgovorna, inovativna i tehnološki napredna kompanija prepoznaje potencijal i potrebe našeg društva za ulaganja u inovativne tvrtke, kreativne poduzetnike i perspektivne projekte te je iz tog razloga dugi niz godina medijski partner udrugom CRANE (Croatian business angels network).

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju