Četvrta sezona od srijede 13. srpnja na Novoj TV!

Nova TV na male ekrane od srijede 13. srpnja donosi četvrtu sezonu američke uspješnice "Good doctor" s Freddiejem Highmoreom u ulozi genijalnog autističnog kirurga Shauna Murphyja.

Na Novu TV stiže četvrta sezona dramske serije "Good doctor" u čijem je središtu Dr. Shaun Murphy, mladi kirurg s autizmom i sindromom savanta, koji i dalje koristi svoju izvanrednu medicinsku nadarenost na odjelu kirurgije bolnice St. Bonaventure. Kako se njegova prijateljstva produbljuju, Shaun radi više nego ikad te počinje izlaziti, a pokušava se i snaći u okruženju i međuljudskim odnosima kako bi dokazao kolegama da njegovi kirurški talenti spašavaju živote.

U četvrtoj sezoni Shaun i Lea prolaze kroz teško razdoblje u svojoj vezi u kojem se moraju suočiti sami sa svojim nedostacima, a u procesu naučiti pravilno komunicirati jedno s drugim kako bi njihova veza nadišla probleme.

I dok Shaun i Lea uče jedno od drugog pokušavajući održati svoj odnos, Lim prolazi kroz svojevrsnu muku noseći se s psihološkim posljedicama COVID-19 virusa. Claire traži način da preboli Melendezovu smrt i pronađe novi početak, a Park i Mia se počnu zbližavati i razmišljati o budućnosti.

Četvrtu sezonu nagrađivane dramske serije "Good doctor" pratite od 13. srpnja u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju