Novo ruho najjače multimedijalne platforme!

Nova TV, najgledanija komercijalna televizijska postaja te najjača multimedijalna grupacija u Hrvatskoj mijenja svoj vizualni identitet. Novi logo, novo ruho Nove TV odraz je višegodišnjeg uspješnog poslovanja koje ovu korporaciju drži na vrhu medijskog biznisa, odraz je moderne televizije danas uspješno integrirane s digitalnom platformom. Tehnološke inovacije, postavljanje trendova i kontinuirano ulaganje u ljude, tehnologiju, kvalitetnu produkciju i program samo su neke od ključnih odrednica poslovanja i uspješnih rezultata Nove TV.

''Transformacija jedne televizije u vodeću domaću multimedijalnu platformu sada je zaokružena i novim vizualnim identitetom koji se još više približava krajnjem korisniku i koji je odraz našeg zajedništva kojeg osjećamo i gradimo sve ove godine s našom publikom. Brend Nove TV je u posljednjih deset godina dodatno ojačao, te s veseljem najavljujemo novo uzbudljivo razdoblje u našem poslovanju u kojem ćemo nastaviti biti okrenuti interesima naše lojalne publike, ali i širiti tu obitelj i zajedništvo izvan dosadašnjih okvira.'' – izjavila je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga PR-a i korporativnih komunikacija. Idejno rješenje i originalni kreativni koncept izrađen je u suradnji s poznatom svjetskom agencijom Red Bee Media.

U sklopu novog korporativnog identiteta gledatelji će imati priliku u programu Nove TV vidjeti novi logotip kao i niz novih vizuala snimanih diljem Hrvatske.

Već ovog proljeća gledatelji imaju priliku na Novoj TV pratiti atraktivan sadržaj kojeg donosi bogata proljetna shema upakirana u svježe originalno rješenje koje prati svjetske trendove. Uz najbolji i najgledaniji informativni program, Nova TV donosi i vrhunski zabavni program tako da gledatelji od sada mogu uživati, između ostalog u hit programima domaće produkcije kao što su popularni plesni show ''Ples sa zvijezdama'', iznimno gledana serija ''Na granici'', novi reality show''Ljepotice i genijalci'' i mnogi drugi sadržaji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju