Odjel Novih medija Nove TV bilježi još jedan uspjeh na međunarodnoj sceni medijske industrije.

 Mobilna aplikacija najčitanijeg domaćeg portala DNEVNIK.hr-a dobila je važno priznanje – ušla je u finale u čak dvije kategorije prestižne nagrade ''Digiday Media Awards Europe''. Aplikacija DNEVNIK.hr nominirana je u kategoriji Best Digital Product Innovation i Best Publisher Platform te se tako našla u konkurenciji s nekima od najvažnijih medija na svijetu.

''Raduje nas što je DNEVNIK.hr mobilna aplikacija, nakon osvajanja prestižne domaće nagrade MIXX prepoznata kao izvrsna i inovativna i od strane međunarodnih stručnjaka. Cijelom timu odjela Novih medija cilj je unaprjeđenje ponude i kreiranje dodane vrijednosti za naše čitatelje. Broj downloada aplikacije ali i ovakva priznanja rezultat su srčanog rada vrhunskih stručnjaka i izvrsnog tima koji i dalje nastavlja raditi na tome da čitateljima omogućimo najbolje moguće iskustvo.'' , izjavila je Maja Blumenšajn, direktorica odjela Novih medija na Novoj TV.



DNEVNIK.hr mobilna aplikacija dosada je preuzeta više od 150 000 puta. Čitatelje osvaja svojom brzinom, preglednošću, jednostavnim i intuitivnim sučeljem pa tako lako mogu pristupiti sadržaju koji ih zanima, bilo da se radi o člancima, galerijama ili video sadržaju. Aplikacija donosi i jednostavan prelazak s naslovnice DNEVNIK.hr-a na bilo koji od povezanih specijaliziranih portala: gol.hr, showbuzz.hr, zadovoljna.hr, punkufer.hr, zimo, folder.hr te TV sadržaje, i to njihovim odabirom u meniju aplikacije ili povlačenjem stranica lijevo-desno.
Čitatelji također imaju i niz mogućnosti za prilagodbu i personalizaciju aplikacije – osim odabira crne ili bijele boje sučelja te veličine teksta, mogu odabrati na koje teme za koje žele dobivati obavijesti, a putem opcije „Imaš priču?“ i sami mogu poslati vijesti ili priču redakciji portala.

Digiday Awards je jedna od najprestižnijih svjetskih nagrada koja se svake godine dodjeljuje najboljim kampanjama i projektima u području marketinga i medija na globalnoj razini. Nova TV 2018. godine je osvojila već ovu nagradu na svjetskoj razini i to u kategoriji Best Use of Social za praćenje showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' na društvenim mrežama. Projekti koji osvoje ovu prestižnu nagradu s razlogom se uvrštavaju među najrelevantnije u industriji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju