Uživo u noći sa subote na nedjelju, 28. siječnja u 2 sata na portalu GOL.hr, a istog će dana biti prikazan na Novoj TV

 Nakon povijesne borbe Stipe Miočića, koji je postao prvi UFC teškaš koji je tri puta obranio titulu prvaka u ovoj kategoriji, stiže novi UFC spektakl na kanalima Nove TV. U noći sa subote na nedjelju, 28. siječnja, s početkom u 2 sata, u prijenosu uživo na GOL.hr-u rukavice će ukrstiti Jacare Souza i Derek Brunson. Događanje će kao komentatori pratiti Vlado Boban i Zelg Galešić, a istog dana, snimka događanja prikazat će se u program Nove TV.

Šestoplasirani borac srednje divizije, Ronaldo Souza, vraća se u oktogon nakon devet mjeseci nakon teškog poraza od Roberta Whittakera. U povratničkoj borbi snage će odmjeriti u revanšu s Derekom Brunsonom s kojim se prvi put obračunao 2012. u Stikeforceu kada je Souza slavio nokautom nakon samo 41 sekunde. Iste je godine popularni Brazilac potpisao s UFC-om gdje je pobijedio u sedam od ukupno devet nastupa.

Podjednako iskusni Amerikanac Derek Brunson je od poraza od Whittakera i Andersona Silve nanizao i dvije pobjede i to nokautima u prvoj rundi svladavši Daniela Kellyja i Lyota Machidu u Brazilu. Ako pobijedi u ovom meču, Brunson se nada napadu na titulu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju